Meer weten over onze dienstverlening, wenst u een afspraak of een vrijblijvende offerte op maat? Wij behandelen uw aanvraag met de grootste zorg.


Gert: 0494 73 99 64 Johan: 0476 92 22 26 Tibo: 0488 92 24 94

GRONDWERKEN 

Bij AGECO GROUP staan we in voor een uitgebreide waaier aan grondwerken. Dit voor zowel particulieren, overheden als (industriële) bedrijven. Van het uitgraven van een kelder tot het ophogen van parkings en het graven van sleuven: uw project is bij ons in vakbekwame handen. 

Professionele grondwerken met modern materiaal 

Als snelgroeiend familiebedrijf beschikken we over een uitgebreid en modern machinepark, zodat we de nodige kwaliteit kunnen garanderen. Het laat ons toe de meest uiteenlopende grondwerken tot een goed einde te brengen. Daarbij mag u steeds rekenen op de nodige precisie. Bij het uitvoeren van grondwerken gaan we niet over één nacht ijs en nemen we steeds in eigen handen. Ons machinepark omvat onder meer tractoren, vrachtwagens, wielladers, mobiele kranen en rupskranen. 

Hoewel we voornamelijk actief zijn in de regio Limburg, zijn we landelijk te vinden.

Nood aan een betrouwbare partij om uw grond- en graafwerken te realiseren? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. 

Vraag gratis offerte